Despre Noi si Despre Cosuri CadouOur Team

Echipa Pasionata, Produse Deosebite!

De mai bine de 15 ani confectionam si livram cadouri speciale, in serii mari, pentru partenerii sau angajatii clientilor corporate din Romania.

In incercarea de a va pune in postura de a impresiona partenerii de afaceri cu cadouri deosebite, suntem in continua cautare de furnizori speciali, atat din Romania (pentru produsele traditionale: vinuri, oua incondeiate, cozonac, zacusca, dulceata, conserve diverse, stergare, etc) cit si din strainatate (pentru produsele mai rar intilnite in tara: bauturi fine, dulciuri, panetone, paste, etc).

Cadourile pot fi personalizabile, iar livrarile individualizate, pe baza unei liste de distributie. In incercarea de a mentine cel mai mic pret posibil, va comunicam exact costul livrarilor calculat special pentru comanda dumneavoastra, nu un cost standard, de obicei acoperitor pentru toate situatiile.

Ce Nevoie Va Rezolvam Noi De Fapt?

Venim Cu SOLUTII COMPLETE, Nu Simple Produse Frumoase

Oferite ca un gest de recunostinta sau generozitate atat in timpul anului, pentru finalizarea unui contract, a unei tranzactii, a unui eveniment special, cat mai ales de sarbatori, cadourile noastre raspund de fiecare data urmatoarelor cerinte ale clientilor:

1. CADOU – Produsele sa fie superioare – ‘de cadou’, indiferent de buget;
2. CALITATE – Ambalarea, prezentarea si livrarea sa fie la cele mai inalte standarde;
3. EXPEDITIVITATE – Avem o capacitate de 1000+ pachete/cosuri pe zi, avantaj pentru clientii de pe ‘ultima suta de metri’ sau cei care dau comenzi foarte mari;
4. EXCLUSIVITATE – Vinurile nu se gasesc pe rafturi in magazine, ci se distribuie doar in retea Horeca;
5. UNICITATE – Anumite produse sunt importate exclusiv pentru dvs: decoratiuni de sezon, bomboane de ciocolata, etc – astfel cadourile dvs. vor iesi in evidenta fata de celelalte primite de beneficiari;
6. PERSONALITATE – Putem insera in cadou obiecte personalizate ale dvs., obtinind astfel un impact mai puternic in fata beneficiarului final.

O parte din clientii nostri sunt nume cunoscute din industriile telecom, advertising, tigarete, farma, arhitectura, energii regenerabile, financiar-bancare, food&beverage, automotive, pentru a enumera doar cateva. Ne-ar face placere sa adaugam si numele sau domeniul dumneavoastra acestora.

Va asiguram de disponibilitatea noastra de a va propune si de a concepe impreuna cadourile pentru fiecare eveniment in parte, dar si de a vi le livra pe cele din oferta standard, cat mai repede posibil.
Pentru orice intrebari sau comenzi, va rog sa nu ezitati sa ne contactati pe oricare canal va este mai comod.

Politica de Confidentialitate

Datele Personale Raman Personale – Nu Se Divulga

Politica de confidentialitate
Gift Lab SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Informatiile colectate vor putea fi folosite de catre Gift Lab SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Gift Lab SRL  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Pentru stergerea datelor va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email office@corporatebaskets.ro
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
S.C. Gift Lab SRL  utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.
Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.
S.C. Gift Lab SRL  isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.
S.C. Gift Lab SRL  isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.
Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site www.corporatebaskets.ro, cu exceptia detinatorului sau legal – S.C. Gift Lab SRL, fara acordul prealabil al S.C. Gift Lab SRL, da dreptul unilateral si neechivoc ca S.C. Gift Lab SRL sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.
Furnizarea datelor personale nu implica nici o obligatie din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date.
S.C. Gift Lab SRL va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si nu va vinde, nu va închiria si nu va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai.
S.C. Gift Lab SRL solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai in scopul finalizarii comenzilor cat mai corect si rapid.
Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza ca telefon de contact.
S.C. Gift Lab SRL este operator inregistrat la Autoritatea Nationala De Supraveghere A Prelucrarii Datelor Cu Caracter Personal cu numarul de inregistrare 21434.

-->