Discounturi si Politica de Livrari

Aplicabile pentru Romania

Stimati clienti,

Apreciem in mod deosebit interesul dumneavoastra pentru produsele noastre si va multumim frumos!

Avand in vedere necesitatea ca si cosurile cadou sa se inscrie in restrictiile bugetare, va propunem urmatoarea grila de discount, in functie de valoarea comenzii dumneavoastra.

Adresandu-ne in special clientilor Corporate, marjele de adaos nu sunt foarte mari, bazandu-ne mai mult pe rulajul cadourilor. Totusi, acest lucru prezinta avantajul ca si la cantitati mici beneficiati de preturi de engross.

Alternativ putem crea/personaliza cosuri cadou in functie de bugetul si preferintele dumneavoastra. Mai mult, ne straduim ca in fiecare an sa aducem elemente noi, distinctive, care sa va diferentieze in ochii partenerilor/clientilor dumneavoastra.

Va invitam sa parcurgeti reducerile oferite, si va asteptam cu cat mai multe comenzi!

Discounturile de valoare se acorda astfel (valorile in LEI nu includ TVA):  

                 Comenzi intre            Discount aplicabil

   5.001 – 10.000                           3%

10.001 – 20.000                           5%

20.001 – 40.000                           7%

peste 40.001                             10%

Transportul este gratuit la o locatie oriunde in Romania! Comanda minima este de 500 lei fara TVA.

Pentru distribuirea cadourilor la adrese individuale, va rugam sa completati fisierul Livrari multiple. Vom reveni in cel mai scurt timp posibil cu o cotatie de pret pentru acest serviciu de curierat.

Livrarea cosurilor standard se face in maxim 2 – 4 zile lucratoare. ATENTIE: DATORITA INTIRZIERILOR MARI CAUZATE DE CURIERI, PENTRU LIVRARILE IN TARA ULTIMA COMANDA VA PLECA CEL MAI TARZIU CU O SAPTAMINA INAINTE DE SARBATOARE. DUPA ACEASTA DATA ESTE APROAPE SIGUR CA PACHETELE DVS NU VOR MAI AJUNGE IN TIMP UTIL LA DESTINATAR!


NOTE

Corporate Baskets isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice, prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire)

Din cauza timpului foarte scurt de procesare a Comenzilor, este foarte dificila operarea de MODIFICARI asupra Comenzilor deja plasate, si este posibil sa genereze mici costuri suplimentare. Vom face toate eforturile ca acestea sa poata fi absorbite de noi, insa daca ele depasesc 5% din comanda, vor fi transferate catre dvs.

In cazul in care produsele sunt INDISPONIBILE (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), Corporate Baskets va informa Clientul despre indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de maxim 3 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar Corporate Baskets va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

GARANTIE 100% – Cosurile sau pachetele cadou pot fi returnate numai integral. Produsele trebuie sa fie sigilate/nedesfacute (dupa caz). Cosul/pachetul poate fi desfacut. Acestea pot fi returnate in termen de 14 zile de la livrare. In perioada 25.12-08.01 nu se accepta retururi, insa valabilitatea garantiei se extinde pina in primele 3 zile lucratoare dupa aceasta perioada.

Pentru produsele care nu se afla in stoc, Clientul este de acord ca Corporate Baskets sa livreze un produs cu calitati si pret echivalente cu cele solicitate. Daca Clientul isi exercita dreptul de denuntare unilaterala a contractului in termen de 10 zile de la primirea produselor, cheltuielile de returnare a produselor sunt in sarcina Corporate Baskets.

-->