Cauze Nobile

Echipa noastra crede in responsabilitatea sociala a antreprenoriatului, motiv pentru care sustine cateva fundatii si organizatii care au scop social, educativ, sau/si urmaresc integrarea copiilor si a tinerilor in societate. Printre acestea enumeram: Health Aid Romania (HAR), Asociatia “Ana si Copiii”, Faborisa, Parohiile “Scaune” si “Barbatescu Vechi””.

Asociatia “Ana si Copiii”   este o organizatie neguvernamentala ce desfasoara activitati in domeniul protectiei copilului si familiei, din anul 2006, in Bucuresti, Giurgiu, Calarasi, Buzau si ajuta un numar de 277 de copii proveniti din familii sarace in cele 3 mari proiecte derulate: Centrul de zi Ana si Copiii, Centrul de Consiliere si Sprijin pentru Copii si Parinti si Centrul pentru Dezvoltarea Deprinderilor de Viata Independenta.

Misiunea organizatiei este de prevenire a abandonului familial si scolar prin programe educationale, de asistenta sociala, medicala si juridica, activitati de recreere si socializare, activitati de informare, actiuni si masuri de constientizare si sensibilizare sociala.

“Multumim tare mult pentru tot ceea ce faceti pentru copii!”  –  Mihaela Voivozeanu, Presedinte.

Asociatia Ana si Copiii
Str. Stoica Ludescu nr.14, sector 1, Bucuresti
www.anasicopiii.ro
021/222.61.51
0728.681.182


Most Admired Business Woman Gala – 2013

 

Anamaria Grigoriu – Managing Partner CorporateBaskets.ro

“Puterea de a inova si de a gasi mereu noi solutii imi vine din multumirea clientilor nostri.

Cautam sa fim cit mai aproape de dorintele lor si sa cream cadouri care sa ii scoata in evidenta in fata partenerilor acestora.”


Informatii noi de business pentru clientii nostri

Deductibilitate: in anumite conditii, cheltuielile cu cosurile cadou pot fi deduse fiscal de la impozitul pe profit, avind si TVA deductibil. Trebuie analizat fiecare caz in parte, astfel incit sa avem certitudinea ca acestea pot fi deduse, fara a risca o reclasificare a cheltuielilor de catre autoritatile de control. Va invitam la o discutie pentru a stabili cert modul in care puteti beneficia de aceasta facilitate a legii romane.

Va invitam sa parcurgeti o scurta istorie ilustrata a dezvoltarii segmentului de cosuri cadou corporate din Romania, din 2005 si pina in prezent, impreuna cu evolutia CorporateBaskets.ro intr-un articol deosebit aparut in Jurnalul de Afaceri! Veti afla cum a debutat aceasta afacere in Romania, starea prezenta, precum si prognozele pentru viitor. Click aici pentru intreg articolul…

Asteptarile clientilor nostri pentru Pastele 2014 pot fi vizulizate in acest articol aparut pe Wall-Street.ro, iar estimarile noastre pe Business24.ro. Va invitam sa le cititi intregime pe aceste doua situri de stiri.

CorporateBaskets.ro va ofera transport gratuit pentru o adresa in Romania. Comanda minima este de 600 lei fara TVA.

Cu prietenie,
Echipa CorporateBaskets.ro


MESERII LA SUPERLATIV BASKETS

 

-->